Thuis

Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

Het Vulcaniseren van Jiangyintongxin de Machinefabriek (vroeger Jiangyin-het Vulcaniseren Machinefabriek) wordt gevestigd in de toneelstreek van de de Driehoeksontwikkeling van Jiangyin Gouden in het noorden van Wuxi-Stad. Het werd gebouwd in 1984 en heeft 56 werknemers en 15 ingenieurs en technici. 21.000 vierkante meters, vaste activa's van 5,08 miljoen yuans, is één van de ondernemingen die aan Jiangyin-Stads Industriële Dienst worden aangesloten van Jiangsu-Provincie.

 

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn DGLJL-type elektrische het verwarmen band het vulcaniseren machine, DJSL-type elektrische het verwarmen band waterkoeling het vulcaniseren machine en het vulcaniseren machine, herstellersdelen. De belangrijkste technische kwaliteitsindicatoren van de het vulcaniseren machine die door het bedrijf wordt geproduceerd zijn dicht op het geavanceerde niveau in buitenland.

 

De producten hebben de provinciale schatting overgegaan. Het bedrijf voert IS09001 uit: de norm van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015, en de klanten zijn over het hele land. Het is geschat als de kwaliteitsproducten van de stad drie opeenvolgende jaren. En vijf opeenvolgende jaren werd geschat als contract van de stad en het houden van belofteneenheden. Het bedrijf heeft een volledige reeks van speciaal materiaal voor de productie van het vulcaniseren van machines en het bewerken, inrichtingen, het testen materiaal en kwaliteitsborgingsysteem, welkome klanten om ons te bezoeken.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Tongxin

Aantal werknemers : 65~75

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Het vulcaniseren van Jiangyintongxin de machinefabriek (vroeger Jiangyin-het vulcaniseren machinefabriek) wordt gevestigd in de mooie Streek van de de Driehoeksontwikkeling van Jiangyin Gouden in het noorden van Wuxi-Stad. Het werd opgericht in 1984, met 56 werknemers, 15 techniektechnici, behandelend een gebied van 21000 vierkante meters en vast - activa van 5,08 miljoen yuans. Het is één van de ondernemingen die aan de Industriële Dienst van Jiangyin van Jiangsu-Provincie worden aangesloten. Onze hoofdproducten zijn dgljl vulcaniseerapparaat van de type het elektrische riem, djsl type elektrisch riem waterkoelingsvulcaniseerapparaat en vulcaniseerapparaat, reparatiedelen. De hoofd technische en kwaliteitsindexen van het vulcaniseerapparaat dat door het bedrijf wordt geproduceerd zijn dicht op het geavanceerde niveau van buitenland. De producten hebben de provinciale schatting overgegaan. Het bedrijf voert de norm van het kwaliteitsbeheersysteem van is09001 uit: 2015, en zijn klanten zijn over het hele land. Het is geschat als producten van uitstekende kwaliteit van de stad drie opeenvolgende jaren, en als contract en krediet die van de stad eenheid vijf opeenvolgende jaren houden. Het bedrijf heeft een reeks van speciaal materiaal en het bewerken, inrichting, het testen materiaal en kwaliteitsborgingsysteem voor de productie van vulcaniseerapparaat. Welkom om ons te bezoeken.

bedrijfsdiensten

China Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfteam

Met inbegrip van op de markt brengende afdeling, technologieafdeling en kwaliteitsbewakingsafdeling.

Het team geeft professionele technische raad en antwoordt op de vragen van klanten binnen 24 uren.

CONTACT

Adres: Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie

Factory Adres:Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie