Thuis ProductenTransportband Vulcaniserende Pers

Lichtgewicht Automatische het Vulcaniseren Machine Volledige Automatische Stabiele Prestaties

Lichtgewicht Automatische het Vulcaniseren Machine Volledige Automatische Stabiele Prestaties

  • Light Weight Automatic Vulcanizing Machine Full Automatic Stable Performance
 • Light Weight Automatic Vulcanizing Machine Full Automatic Stable Performance

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Tongxin
  Certificering: IS0
  Modelnummer: Niet-standaard

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 eenheid / eenheden
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: standaard verpakking
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, Paypal en MoneyGram
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Gebruik: Riemverbinding Macht (W): Volgens model en grootte
  Methode koeling: waterkoelingssysteem Trefwoorden: Transportband het Vulcaniseren Materiaal
  Belangrijkste materiaal: aluminiumlegering met hoge weerstand
  Hoog licht:

  automatic vulcanizing machine

  ,

  hot vulcanising machine

  Kleine grootte en lichtgewicht de transportband van DGLJL/DJSL het vulcaniseren machine

   

  Gebruik:

   

  DGLJL-type elektrische het verwarmen band het vulcaniseren machine (die hierna als het vulcaniseren van machine wordt bedoeld), kleine grootte, lichtgewicht, gewone voeding in drie stadia, eenvormige temperatuur van warmhoudplaat, het systeemlevering van de waterdruk (wordt de eenvormige druk o-1.8mpa, die met lichte automatische elektronische controle wordt uitgerust de verbinding tussen de doos en de belangrijkste controledoos voltooid door het geïntegreerde plug-in en de kernkabel. Het is gemakkelijk en betrouwbaar te werken. Het wordt wijd gebruikt in metallurgie, mijnen, elektrische centrales, havens, bouwmaterialen, chemische producten, enz., en is bestand tegen corrosieve metalen. Het canvas voor gevaarlijk gas, de gevulcaniseerde kleefstof voor nylon en de staalkabel vervoeren band, en de gevulcaniseerde verbinding voor speciale prestatiesbanden zoals anticorrosief en hittebestendigheid.

  De kwaliteit van de bandverbinding beïnvloedt direct de het werk efficiency en de levensduur van de band. Vooral zijn de transportbanden over lange afstand en met hoge weerstand belangrijker. Daarom is de DGLJL-type elektrische het verwarmen band het vulcaniseren machine een onontbeerlijk hulpmateriaal in de machines van het bandvervoer.

   

  Technische Parameters:

   

  1. Vulcanisatiedruk: 1.0-2.0mPa;

  2, vulcanisatietemperatuur: 145 ° C

  3, het verschil van de oppervlaktetemperatuur van de gevulcaniseerde raad: grond 3 ° C;

  4, het verwarmen tijd (normale temperatuur aan 145 ° C) zijn niet meer dan 50min

  5, voedingvoltage; 380V. 50Hz;

  6, elektrische de outputmacht van de controledoos, 36KW;

  7, de waaier van de temperatuuraanpassing: 0 tot 200 ° C;

  8, de waaier van de timingsaanpassing: 0 ~ 99min;

  9. Het hiaat tussen de hogere en lagere het verwarmen platen na het drukken 0.8mpa is niet minder dan 0.5mm.


  De belangrijkste structuur:

  Het vulcaniseerapparaat heeft een hoofdmachine (1. kader; . het vastklemmen 2 mechanisme; . hoorn 3; . schroef 4; . noot 5; . wasmachine 6; 9. hitteschild 10. hogere het verwarmen plaat; . lagere het verwarmen 14 plaat; 15. De plaat van de waterdruk;) 7. Hoge drukslang; 8. De pomp van de druktest; 11. Secundaire kabel; 12. Elektrische controledoos; 13. Primaire kabelsamenstelling.

  Vulcaniseerapparaatinstallatie:

   

  1. Vóór de installatie van de het kammen machine, zijn de belangrijkste delen (zoals elektrische het verwarmen platen, drukapparaten, rekken, enz.) gelijk gescheiden en gescheiden, en het vulcaniseerapparaat wordt tijdelijk vervoerd aan de plaats voor tijdelijke installatie.

  2, elke afzonderlijke scheiding van de delen, zijn ook frequente bewegende delen. Over het algemeen, kunnen de zwaarste delen door twee mensen worden behandeld, zodat is het geschikt te installeren en te demonteren.

  3. Vóór installatie, vind een ruimere plaats op de installatie van de bandtransportband. In deze plaats, niet alleen zijn het onbepaalde werkende gebied en de ruimte, maar ook de plaatsing van de band en de macht bedrading geschikt.

  4. Vóór installatie, op de de installatielijn van de riemtransportband, demonteer de hogere rollen en de opstelling een werkend platform in de vorm die in Figuur 2 wordt getoond. Als het op het gebied gelijmd is, gebruik een canvas om een tijdelijke regendichte loods rond het het werkplatform te bouwen.

  5. Installeer de hulpmiddelen van de het vulcaniseren machine, de hulpmiddelen om de bandverbindingen te verwerken, de voedingdraden, enz., en bevestig dat de gelijmde dorpsmaterialen (zoals dekkingsrubber, kernlijm en lijm) binnen de geldigheidsperiode, de fabrikant en de productiedatum zijn.

   

  6. De installatie van het vulcaniseerapparaat wordt uitgevoerd als volgt:

  (1) plaats de enige lagere machine in de vorm die in Figuur 3 wordt getoond;

  (2) zoals aangetoond in Figuur 4, plaats eerst het drukapparaat (de plaat van de waterdruk) op de geplaatste lagere kadermachine; dan plaats de lagere elektrische plaat op het. Nadat drie worden gericht, is de lagere elektrische het verwarmen plaat behandeld met plastic film (of talkpoeder);

  Nota: Wanneer de veelvoudige vulcaniseerapparaten tegelijkertijd werken, wordt een dunne metaalplaat met een 0.2x50x-naadlengte geplaatst bij de verbinding van de lagere elektrische plaat.

  (3) plaats de bandverbindingen die zijn verwerkt en goed verwerkt en met het rubbermateriaal op de lagere warmhoudplaat gevuld; na het vinden van de middellijn, bevestig de band aan beide kanten met de klemplaat en het het vastklemmen mechanisme. Zijn vorm wordt getoond in Figuur 5;

  (4), op de bandverbinding. Plaats de plastic film (of talkpoeder) in de positie die aan de lagere warmhoudplaat beantwoorden, en plaats dan de elektrische het verwarmen plaat en de raad van de hitteisolatie op het in orde. Zijn vorm wordt getoond in Figuur 6.

  Nota: Wanneer de veelvoudige vulcaniseerapparaten tegelijkertijd werken, wordt een dunne metaalplaat met een 0.2x50x-naadlengte geplaatst bij de verbinding van de lagere elektrische plaat.

  (5) plaats het hogere kader op de raad van de hitteisolatie zoals aangetoond in Figuur 7, en richt me en richt me op het lagere kader.

  (6) volgens Figuur 8, installeer de pre-aanhaalt bouten, de wasmachines en de noten in de verlengde gaten bij de hogere en lagere kaders, en haal de noten met een moersleutel aan. Op dit punt, is het belangrijkste deel van het vulcaniseerapparaat geïnstalleerd.

  (7) volgens Fig. 9, wordt de snelle verbinding van het systeem van de drukpomp verbonden aan het gat van de waterinham van het drukapparaat, en de primaire voedingdraad wordt navenant opgenomen in de contactdoos van de elektrische het verwarmen controledoos, en één eind van de secundaire draad wordt opgenomen in de elektrische het verwarmen controledoos. Voor de contactdoos, wordt het andere eind opgenomen op de warmhoudplaat; overeenkomstige één van de thermische weerstand (of thermokoppel) wordt draad opgenomen in de contactdoos van de elektrische het verwarmen controledoos, en het andere eind wordt opgenomen in de temperatuur metend gat van de elektrische het verwarmen plaat. Op dit ogenblik, wordt de vulcanisatiesteun voltooid, en de timingsverrichting van onder druk zetten en het verwarmen wordt voorbereid.

   

  Vulcaniseerapparaat gebruiksprocedures:

   

  1. Primaire voeding 11, lagere plaat het verwarmen aanwijzing 2, zekeringsbuis 12, aanwijzing 3, lagere plaat huidige aanwijzing 13, primaire machtsaanwijzing 4, hogere plaat huidige aanwijzing 14, automatische schakelaar 5, hogere schakelaar van de plaatcontrole 15 van het vulcanisatieeind van de luchtlekkage. Tijdmeter 6 die, hogere meter 16, hand/automatische schakelaar 7, lagere meter 17, schakelaar van de vulcanisatietijd 8, lagere schakelaar van de plaatcontrole 18, lagere plaatvoeding 9, voltageaanwijzing 19, hogere plaatvoeding 10, Hogere plaat het verwarmen aanwijzing 20 van de plaattemperatuur van de plaattemperatuur, schroef aan de grond zetten

  2, voorzien 6,7 van een knevel de hogere vinger aanpassing 15 van de vulcanisatietemperatuur (145 °C) de vastgestelde tijd van de vulcanisatieholding plaatste; 17 geplaatste (WEG) positie; zet de macht, licht 13 aan. Sluit 14 en 10 lezend aanwijzingen; roteer 5, 8, 10, 11 respectievelijk, respectievelijk, 6, is groen licht 7. Gebruik de testpomp om water in de plaat van de waterdruk in te spuiten om de waterdruk te plaatsen. Wanneer de temperatuur de vastgestelde waarde bereikt, weg zijn 10, 11 lichten weg, 6, groen licht 7, wordt het rode licht, wanneer de 6 en 7 rode lichten allen zijn, gezet 17 in de "aan"-positie. (Op dit punt, is de temperatuur constant tot het eind van vulcanisatie) is de 15 vooraf ingestelde tijd, de secundaire voeding automatisch losgemaakt, heldere 12, en de vulcanisatie is over. Als een meter tijdens het vulcanisatieproces beschadigd is, kan het 6 in de handpositie worden geroteerd, en alle instrumenten hebben geen effect. De warmhoudplaattemperatuur kan van de kwikthermometer worden gelezen, en kan door 5, 8 worden gecontroleerd om de constante temperatuur te handhaven, daardoor voltooiend het vulcanisatiewerk. In de handpositie, werkt de lekkagebescherming niet en de totale aan de grond zettende draad moet betrouwbaar en veilig zijn.

   

  Onderhoud en onderhoud van vulcaniseerapparaat:

   

  1. V3o3or gebruik, controleer de isolatieweerstand van de warmhoudplaat. Als het te laag is, zou het moeten worden geactiveerd en droog tot de isolatiewaarde 50MΩ of minder bereikt.

  2, in het gebruik van zich het bewegen in het proces zouden zorvuldig moeten worden behandeld, beschaafde verrichting;

  3. Als u op het gebied werkt, zou u betrouwbare regen en waterdichte middelen moeten hebben vermijden beïnvloedend door regen en vochtigheid.

  4. Wanneer het gebruik van zijn lengte wordt voltooid, zou het in het pakhuis moeten worden geplaatst waar de luchtcirculatie, relatieve vochtigheid niet meer dan 85%, is en niet door regen beïnvloed. De dwarsbalk wordt hieronder opgeheven, en het is strikt belemmerd om ter plaatse worden geplaatst.

  Project/Gegevens/Model

  Plakband

  breedte
  (mm)

  specificatie

  Het verwarmen plaatgrootte

  Lengte× breedte
  (mm)

  Totale macht
  (kW)
  Zwaargewicht
  (kg)

  Afmetingen

  De hoogte van de lengte× breedte ×
  (mm)

  totaal gewicht
  (kg)
  Het vormen apparaat
  Handpomp Elektrische controledoos

  Txck-650

  DJSL/DGLJL-650

  650 650×830 830×820 9.8 56 1320×830×585 398 1 1
  650×1000 1000×820 11.8 66 1320×1000×585 460 1 1

  Txck-800

  DJSL/DGLJL-800

  800 800×830 830×995 11.89 70 1450×830×585 485 1 1
  800×1000 1000×995 14.4 79 1450×1000×585 550 1 1

  Txck-1000

  DJSL/DGLJL-1000

  1000 1000×830 830×1228 14.7 82 1700×830×585 556 1 1
  1000×1000 1000×1228 17.8 95 1700×1000×585 596 1 1

  Txck-1200

  DJSL/DGLJL-1200

  1200 1200×830 830×1431 17.2 96 1950×830×750 784 1 1
  1200×1000 1000×1431 20.7 113 1950×1000×750 900 1 1

  Txck-1400

  DJSL/DGLJL-1400

  1400 1400×830 830×1653 19.8 107 2150×830×900 857 1 1
  1400×1000 1000×1653 23.9 132 2150×1000×900 1080 1 1

  Txck-1600

  DJSL/DGLJL-1600

  1600 1600×830 830×1867 22.3 120 2380×830×900 1102 1 1
  1600×1000 1000×1867 27 146 2380×1000×900 1400 1 1

  Txck-1800

  DJSL/DGLJL-1800

  1800 1800×830 830×2079 24.9 137 2620×830×900 1247 1 1
  1800×1000 1000×2079 30. 164 2620×1000×900 1500 1 1

  Txck-2000

  Djsl/dgljl-2000

  2000 2000×830 830×2303 27.6 154 2830×830×900 1385 1 1
  2000×1000 1000×2303 33.2 182 2830×1000×900 1750 1 1

  Txck-2200

  DJSL/DGLJL-2200

  2200 2200×830 830×2478 29.7 165 2997×830×900 1446 1 1
  2200×1000 1000×2478 35.8 198 2997×1000×900 1800 1 1

  Lichtgewicht Automatische het Vulcaniseren Machine Volledige Automatische Stabiele Prestaties 0

  1.Frame

  2.clamping mechanisme

  3.horn

  4.screw

  5 .nut

  6. Wasmachine

  7. Hoge drukslang

  8. De pomp van de druktest

  9 .heat-schild

  10.upper het verwarmen plaat

  11.Secondary kabel

  12.Electric controledoos

  13.Primary kabel

  14.lower het verwarmen plaat

  15.Water drukplaat

   

  1. Vóór de installatie van de het kammen machine, zijn de belangrijkste delen (zoals elektrische het helen platen, drukapparaten, rekken, enz.) gelijk gescheiden en gescheiden, en het vulcaniseerapparaat wordt tijdelijk vervoerd aan de plaats voor tijdelijke installatie.

  2. elke afzonderlijke scheiding van de delen, is ook frequente bewegende delen. Generolly, de zwaarste delen kan door twee mensen worden behandeld, zodat is het geschikt te installeren en te demonteren.

  3. Vóór installatie, vind een ruimere plaats op de installatie van de bandtransportband. In deze plaats, niet alleen zijn het onbepaalde werkende gebied en de ruimte, maar ook de plaatsing van de band en de macht bedrading geschikt.

  4.Before de installatie, op de de installatielijn van de riemtransportband, demonteert de hogere rollen en de opstelling een werkend platform in de vorm die in Figuur 2 wordt getoond. Als het op het gebied gelijmd is, gebruik een canvas om een tijdelijke regendichte loods rond het het werkplatform te bouwen

  5.Install de hulpmiddelen van de het vulcaniseren machine, de hulpmiddelen om de band te verwerken verbindt, de voedingdraden, enz., en bevestigen dat de gelijmde dorpsmaterialen (zoals dekkingsrubber, kernlijm en lijm) binnen de geldigheidsperiode, de fabrikant en de productiedatum zijn.

   

  Lichtgewicht Automatische het Vulcaniseren Machine Volledige Automatische Stabiele Prestaties 1

  6. De installatie van het vulcaniseerapparaat wordt uitgevoerd als volgt:

  (1) plaats de enige lagere machine in de vorm die in Figuur 3 wordt getoond;

  (2) zoals aangetoond in Figuur 4, plaats eerst het drukapparaat (de plaat van de waterdruk) op de geplaatste lagere kadermachine; dan plaats de lagere elektrische plaat op het. Nadat drie worden gericht, is de lagere elektrische het verwarmen plaat behandeld met plastic film (of talkpoeder); Nota: Wanneer de veelvoudige vulcaniseerapparaten tegelijkertijd werken, wordt een dunne metaalplaat met een 0.2x50x-naadlengte geplaatst bij de verbinding van de lagere elektrische plaat.

  (3) plaats de bandverbindingen die zijn verwerkt en goed verwerkt en met het rubbermateriaal op de lagere warmhoudplaat gevuld; na het vinden van de middellijn, bevestig de band aan beide kanten met de klemplaat en het het vastklemmen mechanisme. Zijn vorm wordt getoond in Figuur 5;

  (4) op de bandverbinding. Plaats de plastic film (of talkpoeder) in de positie die aan de lagere warmhoudplaat beantwoorden, en plaats dan de elektrische het verwarmen plaat en de raad van de hitteisolatie op het in orde. Zijn vorm wordt getoond in Figuur 6.

  Nota: Wanneer de veelvoudige vulcaniseerapparaten tegelijkertijd werken, wordt een dunne metaalplaat met een 0.2x50x-naadlengte geplaatst bij de verbinding van de lagere elektrische plaat

  Lichtgewicht Automatische het Vulcaniseren Machine Volledige Automatische Stabiele Prestaties 2

  (5) plaats het hogere kader op de raad van de hitteisolatie zoals aangetoond in Figuur 7, en richt me en richt me op het lagere kader.

  (6) volgens Figuur 8, installeer de pre-aanhaalt bouten, de wasmachines en de noten in de verlengde gaten bij de hogere en lagere kaders, en haal de noten met een moersleutel aan. Op dit punt, is het belangrijkste deel van het vulcaniseerapparaat geïnstalleerd.

  (7) volgens Fig. 9, wordt de snelle verbinding van het systeem van de drukpomp verbonden aan het gat van de waterinham van het drukapparaat, en de primaire voedingdraad wordt navenant opgenomen in de contactdoos van de elektrische het verwarmen controledoos, en één eind van de secundaire draad wordt opgenomen in de elektrische het verwarmen controledoos. Voor de contactdoos, wordt het andere eind opgenomen op de warmhoudplaat; overeenkomstige één van de thermische weerstand (of thermokoppel) wordt draad opgenomen in de contactdoos van de elektrische het verwarmen controledoos, en het andere eind wordt opgenomen in de temperatuur metend gat van de elektrische het verwarmen plaat. Op dit ogenblik, wordt de vulcanisatiesteun voltooid, en de timingsverrichting van onder druk zetten en het verwarmen wordt voorbereid.

  Onderhoud en onderhoud

  1. V3o3or gebruik. controleer de isolatieweerstand van de warmhoudplaat. Als het te laag is, zou het moeten worden geactiveerd en droog tot de isolatiewaarde 50MΩ of minder bereikt.

  2. in het gebruik van zich het bewegen in het proces zorvuldig zou moeten worden behandeld. beschaafde verrichting;

  3.If u werkt op het gebied, zou u betrouwbare regen en waterbewijsmiddelen moeten hebben vermijden beïnvloedend door regen en vochtigheid.

  4.When het gebruik van zijn lengte wordt voltooid. het zou in het pakhuis moeten worden geplaatst waar de luchtcirculatie, relatieve vochtigheid niet meer dan 85%. is en niet door regen beïnvloed. De dwarsbalk wordt hieronder opgeheven, en het is strikt belemmerd om ter plaatse worden geplaatst

  Contactgegevens
  Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

  Contactpersoon: Cai

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  CONTACT

  Adres: Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie

  Factory Adres:Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie