Thuis ProductenTransportband het Vulcaniseren Hulpmiddelen

Hoog rendementTransportband het Vulcaniseren Consumptie van de Hulpmiddelen de Lage Macht

Hoog rendementTransportband het Vulcaniseren Consumptie van de Hulpmiddelen de Lage Macht

  • High Efficiency Conveyor Belt Vulcanizing Tools Low Power Consumption
 • High Efficiency Conveyor Belt Vulcanizing Tools Low Power Consumption

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Tongxin
  Certificering: IS0
  Modelnummer: Niet-standaard

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 eenheid / eenheden
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: standaard verpakking
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, Paypal en MoneyGram
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Temperatuurbereik: 0-300 spanning: AC380
  Huidige: 12.6-46A macht: 5.5-20KW
  Hoog licht:

  vulcanizing tools and equipments

  ,

  conveyor belt repair tools

  De waterkoeling van de fabrieks directe verkoop het vulcaniseren machine klein in grootte, licht in gewicht, gemeenschappelijke machts suThe hoofdstructuur in drie stadia:

  03.jpg

  Het vulcaniseerapparaat heeft een hoofdmachine (1. kader; . het vastklemmen 2 mechanisme; . hoorn 3; . schroef 4; . noot 5; . wasmachine 6; 9. hitteschild 10. hogere het verwarmen plaat; . lagere het verwarmen 14 plaat; 15. De plaat van de waterdruk;) 7. Hoge drukslang; 8. De pomp van de druktest; 11. Secundaire kabel; 12. Elektrische controledoos; 13. Primaire kabelsamenstelling.

  Vulcaniseerapparaatinstallatie:

  1. Vóór de installatie van de het kammen machine, zijn de belangrijkste delen (zoals elektrische het verwarmen platen, drukapparaten, rekken, enz.) gelijk gescheiden en gescheiden, en het vulcaniseerapparaat wordt tijdelijk vervoerd aan de plaats voor tijdelijke installatie.

  2, elke afzonderlijke scheiding van de delen, zijn ook frequente bewegende delen. Over het algemeen, kunnen de zwaarste delen door twee mensen worden behandeld, zodat is het geschikt te installeren en te demonteren.

  3. Vóór installatie, vind een ruimere plaats op de installatie van de bandtransportband. In deze plaats, niet alleen zijn het onbepaalde werkende gebied en de ruimte, maar ook de plaatsing van de band en de macht bedrading geschikt.

  4. Vóór installatie, op de de installatielijn van de riemtransportband, demonteer de hogere rollen en de opstelling een werkend platform in de vorm die in Figuur 2 wordt getoond. Als het op het gebied gelijmd is, gebruik een canvas om een tijdelijke regendichte loods rond het het werkplatform te bouwen.

  5. Installeer de hulpmiddelen van de het vulcaniseren machine, de hulpmiddelen om de bandverbindingen te verwerken, de voedingdraden, enz., en bevestig dat de gelijmde dorpsmaterialen (zoals dekkingsrubber, kernlijm en lijm) binnen de geldigheidsperiode, de fabrikant en de productiedatum zijn.

  04.jpg

  6. De installatie van het vulcaniseerapparaat wordt uitgevoerd als volgt:

  (1) plaats de enige lagere machine in de vorm die in Figuur 3 wordt getoond;

  (2) zoals aangetoond in Figuur 4, plaats eerst het drukapparaat (de plaat van de waterdruk) op de geplaatste lagere kadermachine; dan plaats de lagere elektrische plaat op het. Nadat drie worden gericht, is de lagere elektrische het verwarmen plaat behandeld met plastic film (of talkpoeder);

  Nota: Wanneer de veelvoudige vulcaniseerapparaten tegelijkertijd werken, wordt een dunne metaalplaat met een 0.2x50x-naadlengte geplaatst bij de verbinding van de lagere elektrische plaat.

  (3) plaats de bandverbindingen die zijn verwerkt en goed verwerkt en met het rubbermateriaal op de lagere warmhoudplaat gevuld; na het vinden van de middellijn, bevestig de band aan beide kanten met de klemplaat en het het vastklemmen mechanisme. Zijn vorm wordt getoond in Figuur 5;

  (4), op de bandverbinding. Plaats de plastic film (of talkpoeder) in de positie die aan de lagere warmhoudplaat beantwoordt, en plaats dan de elektrische het verwarmen plaat en de raad van de hitteisolatie op het in orde. Zijn vorm wordt getoond in Figuur 6.

  Nota: Wanneer de veelvoudige vulcaniseerapparaten tegelijkertijd werken, wordt een dunne metaalplaat met een 0.2x50x-naadlengte geplaatst bij de verbinding van de lagere elektrische plaat.

  (5) plaats het hogere kader op de raad van de hitteisolatie zoals aangetoond in Figuur 7, en richt me en richt me op het lagere kader.

  (6) volgens Figuur 8, installeer de pre-aanhaalt bouten, de wasmachines en de noten in de verlengde gaten bij de hogere en lagere kaders, en haal de noten met een moersleutel aan. Op dit punt, is het belangrijkste deel van het vulcaniseerapparaat geïnstalleerd.

  (7) volgens Fig. 9, wordt de snelle verbinding van het systeem van de drukpomp verbonden aan het gat van de waterinham van het drukapparaat, en de primaire voedingdraad wordt navenant opgenomen in de contactdoos van de elektrische het verwarmen controledoos, en één eind van de secundaire draad wordt opgenomen in de elektrische het verwarmen controledoos. Voor de contactdoos, wordt het andere eind opgenomen op de warmhoudplaat; overeenkomstige één van de thermische weerstand (of thermokoppel) wordt draad opgenomen in de contactdoos van de elektrische het verwarmen controledoos, en het andere eind wordt opgenomen in de temperatuur metend gat van de elektrische het verwarmen plaat. Op dit ogenblik, wordt de vulcanisatieinstallatie voltooid, en de timingsverrichting van onder druk zetten en het verwarmen wordt voorbereid.

  QQ 截图 20180822171758.jpg

  Vulcaniseerapparaat gebruiksprocedures:

  12.jpg

  1. Primaire voeding 11, lagere plaat het verwarmen aanwijzing 2, zekeringsbuis 12, aanwijzing 3, lagere plaat huidige aanwijzing 13, primaire machtsaanwijzing 4, hogere plaat huidige aanwijzing 14, automatische schakelaar 5, hogere schakelaar van de plaatcontrole 15 van het vulcanisatieeind van de luchtlekkage. Tijdmeter 6 die, hogere meter 16, hand/automatische schakelaar 7, lagere meter 17, schakelaar van de vulcanisatietijd 8, lagere schakelaar van de plaatcontrole 18, lagere plaatvoeding 9, voltageaanwijzing 19, hogere plaatvoeding 10, Hogere plaat het verwarmen aanwijzing 20 van de plaattemperatuur van de plaattemperatuur, schroef aan de grond zet

  13.jpg2, draaien 6,7 de hogere vinger aanpassing 15 van de vulcanisatietemperatuur (145 ° C) de vastgestelde tijd van de vulcanisatieholding plaatste; 17 geplaatste (WEG) positie; zet macht, heldere aan 13. Sluit 14 en 10 lezend aanwijzingen; roteer 5, 8, 10, 11 respectievelijk, respectievelijk, 6, is groen licht 7. Gebruik de testpomp om water in de plaat van de waterdruk in te spuiten om de waterdruk te plaatsen. Wanneer de temperatuur de vastgestelde waarde bereikt, weg zijn 10, 11 lichten weg, 6, groen licht 7, wordt het rode licht, wanneer de 6 en 7 rode lichten allen zijn, gezet 17 in de "aan"-positie. (Op dit punt, is de temperatuur constant tot het eind van vulcanisatie) is de 15 vooraf ingestelde tijd, de secundaire voeding automatisch losgemaakt, heldere 12, en de vulcanisatie is over. Als een meter tijdens het vulcanisatieproces beschadigd is, kan het 6 in de handpositie worden geroteerd, en alle instrumenten hebben geen effect. De warmhoudplaattemperatuur kan van de kwikthermometer worden gelezen, en kan door 5, 8 worden gecontroleerd om de constante temperatuur te handhaven, daardoor voltooiend het vulcanisatiewerk. In de handpositie, werkt de lekkagebescherming niet en de totale aan de grond zettende draad moet betrouwbaar en veilig zijn.

  Onderhoud en onderhoud van vulcaniseerapparaat:

  1. V3o3or gebruik, controleer de isolatieweerstand van de warmhoudplaat. Als het te laag is, zou het moeten worden geactiveerd en droog tot de isolatiewaarde 50MΩ of minder bereikt.

  2, in het gebruik van zich het bewegen in het proces zouden zorvuldig moeten worden behandeld, beschaafde verrichting;

  3. Als u op het gebied werkt, zou u betrouwbare regen en waterdichte middelen moeten hebben vermijden beïnvloedend door regen en vochtigheid.

  4. Wanneer het gebruik van zijn lengte wordt voltooid, zou het in het pakhuis moeten worden geplaatst waar de luchtcirculatie, relatieve vochtigheid niet meer dan 85%, is en niet door regen beïnvloed. De dwarsbalk wordt hieronder opgeheven, en het is strikt belemmerd om ter plaatse worden geplaatst.

  Contactgegevens
  Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

  Contactpersoon: Cai

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  CONTACT

  Adres: Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie

  Factory Adres:Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie