Thuis ProductenTransportband het Vulcaniseren Hulpmiddelen

Automatische het Vulcaniseren van de de Controledoos van de Persmachine Kleine de Grootte Gemakkelijke Verrichting

Automatische het Vulcaniseren van de de Controledoos van de Persmachine Kleine de Grootte Gemakkelijke Verrichting

  • Automatic Vulcanizing Press Machine Control Box Small Size Easy Operation
 • Automatic Vulcanizing Press Machine Control Box Small Size Easy Operation

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Tongxin
  Certificering: IS0
  Modelnummer: Niet-standaard

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 eenheid / eenheden
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: standaard verpakking
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, Paypal en MoneyGram
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Temperatuurbereik: 0-300 spanning: AC380
  Huidige: 12.6-46A macht: 5.5-20KW
  Hoog licht:

  vulcanizing tools and equipments

  ,

  conveyor belt repair tools

  Waterkoeling het vulcaniseren machine (als het vulcaniseren van machine hierna wordt bedoeld die)

  1. Primaire voeding 11, lagere plaat het verwarmen aanwijzing 2, zekeringsbuis 12, aanwijzing 3, lagere plaat huidige aanwijzing 13, primaire machtsaanwijzing 4, hogere plaat huidige aanwijzing 14, automatische schakelaar 5, hogere schakelaar van de plaatcontrole 15 van het vulcanisatieeind van de luchtlekkage. Tijdmeter 6 die, hogere meter 16, hand/automatische schakelaar 7, lagere meter 17, schakelaar van de vulcanisatietijd 8, lagere schakelaar van de plaatcontrole 18, lagere plaatvoeding 9, voltageaanwijzing 19, hogere plaatvoeding 10, Hogere plaat het verwarmen aanwijzing 20 van de plaattemperatuur van de plaattemperatuur, schroef aan de grond zetten

  13.jpg2, draaien 6,7 de hogere vinger aanpassing 15 van de vulcanisatietemperatuur (145 ° C) de vastgestelde tijd van de vulcanisatieholding plaatste; 17 geplaatste (WEG) positie; zet macht, heldere aan 13. Sluit 14 en 10 lezend aanwijzingen; roteer 5, 8, 10, 11 respectievelijk, respectievelijk, 6, is groen licht 7. Gebruik de testpomp om water in de plaat van de waterdruk in te spuiten om de waterdruk te plaatsen. Wanneer de temperatuur de vastgestelde waarde bereikt, weg zijn 10, 11 lichten weg, 6, groen licht 7, wordt het rode licht, wanneer de 6 en 7 rode lichten allen zijn, gezet 17 in de "aan"-positie. (Op dit punt, is de temperatuur constant tot het eind van vulcanisatie) is de 15 vooraf ingestelde tijd, de secundaire voeding automatisch losgemaakt, heldere 12, en de vulcanisatie is over. Als een meter tijdens het vulcanisatieproces beschadigd is, kan het 6 in de handpositie worden geroteerd, en alle instrumenten hebben geen effect. De warmhoudplaattemperatuur kan van de kwikthermometer worden gelezen, en kan door 5, 8 worden gecontroleerd om de constante temperatuur te handhaven, daardoor voltooiend het vulcanisatiewerk. In de handpositie, werkt de lekkagebescherming niet en de totale aan de grond zettende draad moet betrouwbaar en veilig zijn.

  Onderhoud en onderhoud van vulcaniseerapparaat:

  1. V3o3or gebruik, controleer de isolatieweerstand van de warmhoudplaat. Als het te laag is, zou het moeten worden geactiveerd en droog tot de isolatiewaarde 50MΩ of minder bereikt.

  2, in het gebruik van zich het bewegen in het proces zouden zorvuldig moeten worden behandeld, beschaafde verrichting;

  3. Als u op het gebied werkt, zou u betrouwbare regen en waterdichte middelen moeten hebben vermijden beïnvloedend door regen en vochtigheid.

  4. Wanneer het gebruik van zijn lengte wordt voltooid, zou het in het pakhuis moeten worden geplaatst waar de luchtcirculatie, relatieve vochtigheid niet meer dan 85%, is en niet door regen beïnvloed. De dwarsbalk wordt hieronder opgeheven, en het is strikt belemmerd om ter plaatse worden geplaatst.

  Contactgegevens
  Jiangyin Tongxin Vulcanizing Machine Manufacturing Co., Ltd.

  Contactpersoon: Cai

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  CONTACT

  Adres: Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie

  Factory Adres:Nr 21, de Centrale Straat van Hetang, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie